Connection fails with error 104

Forums / NoMachine for Linux / Connection fails with error 104

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #16811
    AvatarT3tra
    Participant

    I’m running 6.0.66 server on my primary box, which is running debian sid. I have it serving on port 4444.

    From this machine, the client works fine for connecting outbound to my office machine through an ssh tunnel I setup.

    But even with the tunnel to work disabled, from another laptop (with 6.0.66 too) in my local LAN I cannot connect to the server. It connects for a second, seems to authenticate, then barfs.

    Client: Laptop has mint 18.2/cinnamon

    Server: Debian sid (e.g. the latest code available, e.g it’s running kernel 4.13) with OpenBox WM (but I have tried with Enlightenment running too, and same failure)

    For what it’s worth, my office machine is running Enlightenment, and I can connect to it fine from the machine at home running the server is dropping connections. I also get the same error at home using a different laptop running Enlightenment, and the 6.0.66 NX.

    The attached logs are from the client. Let me know if the server side would be helpful too.

    Thanks!

     

     

    #16833
    AvatarBritgirl
    Keymaster

    Firstly check that the firewall is not interfering on the server side.

    Secondly, please send the logs via forum[at]nomachine[dot]com. They most likely didn’t attach because they were too big. We’ll need both client and server sides.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Closed because the user did not provide further feedback. Please notify us if you confirm that it is resolved or open a new topic if you have the same problem.