Connection ok, video not updating

Forums / NoMachine for Windows / Connection ok, video not updating

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #5430
    georgesil
    Participant

    Hello,

     

    Connection tried between a Windows 7 laptop and a Windows 8.1 desktop with proxy set up.

    It worked fine until yesterday when a Windows 8.1 update hit.¬† After the windows update as i observed that NoMachine wasn’t working i uninstalled it and installed the latest version, that didn’t help at all.

     

    Symptoms:

    1. It gets connected fine over NX to the other computer at least that’s what it shows me (I also have Team Viewer installed).

    2. After it gets connected i see the screen (desktop) from the other computer fine but I can interact with it only for a second as immediately freezes (just like a print-screen).

    3. After the screen freezes  it still shows as connected until I go and manually disconnect it.

     

    Troubleshooting:

    1. Rebooted the computer :).

    2. Uninstalled and reinstalled the software.

    3. Restarted the router.

     

    Anyone has any idea?…any help or suggestion would be greatly appreciated.

     

    Thank you!

    George

    #5438
    georgesil
    Participant

    Hello,

    Observed another strange thing:

    I changed the Proxy from a EU one to a US one and it worked fine; “fine” is much said as i’m EU based and the connection is awful. Anyway…the conclusion is that it works with any proxy outside Europe, but nothing within.

    #5465
    fra81
    Moderator

    Hi georgesil,
    this looks like a configuration problem with the proxy, more than with the software. Maybe there is a firewall that starts dropping packets after a while. Are these public proxies that we can try ourselves? If you want to provide further info privately, you can send a email to forum[at]nomachine[dot]com.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

This topic was marked as closed, you can't post.