EnableNetworkSharing doesn’t work

Forums / NoMachine Cloud Server Products / EnableNetworkSharing doesn’t work

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #5380
    snejok
    Participant

    Hello, dear NoMachine!

    I disabled EnableNetworkSharing in node.cfg, and I found however that nxplayer still allows me connect network ports on both sides

    # grep ^EnableNetworkSharing /usr/NX/etc/node.cfg

    EnableNetworkSharing none

    Server: ALT Linux 6 x86_64 with nomachine-enterprise-server-evaluation_4.3.30_2_x86_64.rpm

    Client: ALT Linux 6 i586 with nomachine-enterprise-client_4.3.30_1_i686.rpm

     

    Attachments:
    #5411
    reza
    Moderator

    We are not able to reproduce this issue.

    Did you restarted a server after modifying node.cfg file?

     

    #5424
    snejok
    Participant

    Yes, I did.

    I attached server, node, nxplayer and session configs.

    #5427
    Britgirl
    Keymaster

    Try submitting them via email as in the past and referencing your topic.

    #5428
    snejok
    Participant

    Oh, sorry πŸ™‚

    Attachments:
    #5464
    Haven
    Contributor

    Hello snejok,
    We will need nxserver and nxnode logs to investigate further. Please follow the instructions here:
    https://www.nomachine.com/AR07K00677
    Send them to issues[at]nomachine[dot]com

    #5599
    snejok
    Participant

    Hello, haven.

    Hmm, I can’t reproduce it now πŸ™‚

    Please, don’t close this topic, I will try understand this behavior.

    #5624
    snejok
    Participant
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

This topic was marked as solved, you can't post.