GUI login showing up as incorrect password

Forums / NoMachine for Linux / GUI login showing up as incorrect password

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #39476
    thyminedna
    Participant

    Hi there,

    I have setup a Debian + GNOME instance in a VPS and configured NoMachine to access it graphically. All works fine from MacOS and Windows client.

    I have recently installed XFCE environment and here comes the issue: Despite entering correct username/password, I get an error saying that the password is incorrect. If I access via KVM as provided by my VPS provider, I can loggin via the XFCE GUI and everything goes fine (in fact, from that moment on I can continue interacting from my NoMachine client).

    I was wondering if you have encountered this same error or you know how I could fix it.

    Thank you!

     

     

    #39691
    fra81
    Moderator

    Hi,

    it’s not clear to me if you are talking about the username/password you have to enter to connect to the server, or the credentials you have to enter into the remote desktop’s login window (when you are already connected with NoMachine to the Debian machine) to get to the user’s desktop. Can you please clarify on this point?

    That said, would you send us the logs? You can use instructions in https://kb.nomachine.com/DT11R00182 for the server side, and https://kb.nomachine.com/DT11R00181#2.1 for the client side. You can send them to forum[at]nomachine[dot]com by referencing this topic.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Closed because the user did not provide further feedback. Please notify us if you confirm that it is resolved or open a new topic if you have the same problem.