Installed client on Linux Mint, nothing happens when try to run it

Forums / NoMachine for Linux / Installed client on Linux Mint, nothing happens when try to run it

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #34897
    FHLudlow
    Participant

    I looked at the install logs and config files, can’t figure out what’s happening. It just doesn’t run, no process seems to be started.

    #34910
    Carin
    Participant

    Hi FHludlow,

    Can you tell us the NoMachine software version you’re using on both the client and server-side? And also the OS of the server-side machine (remote machine)?

    This article might be useful, in case you have not read it yet: https://www.nomachine.com/getting-started-with-nomachine

    #34919
    FHLudlow
    Participant

    The client is whatever the current one is, I just downloaded and installed it. There is no server-side, because the client doesn’t run at all.

    Are there some logs or something that might help see what happens to the process?

    #34925
    fisherman
    Moderator

    Please can you verify if nomachine client is installed correctly, you can do easy that by executing dpkg --list "nomachine*".

    If NoMachine is installed, but failed to start, then please check your client host architecture uname -m.
    If your architecture is x86_64, please use NoMachine client package Nomachine client amd64.

    #34927
    FHLudlow
    Participant

    Yay that was it! I was trying to get the i386 to work. Everything working now thank you so much.

    #34934
    fisherman
    Moderator

    I am glad that is helped.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.