Issue with Crunchbang

Forums / NoMachine for Linux / Issue with Crunchbang

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #4180
    solek
    Participant

    After a few days of fighting with this and reading everything I could find i’m stuck, so I created an account hoping someone can help.

    I have a the latest linux crunchbang distro (debian wheezy) with openbox as the server, very little out-of-the-box config, and only a single user

    Windows 7 as the client.

    Server is running NoMachine_4.2.26_1_amd64

    Client is running the same version of NoMachine

    I can connect and authenticate but then I see:
    “No available sessions on this server” which is a link to the following message.
    “The server was unable to make the local display available or access to the local display is disabled.”

    The server logs don’t show anything interesting other than a user connecting. I’ve tried to follow the steps provided for headless servers, with no luck. My server is not headless, connecting to the existing physical desktop is enough, i don’t need a new session, but I can’t even get that working.

    #4193
    Britgirl
    Keymaster

    Hi, we have reproduced this, so there is now a Trouble Report https://www.nomachine.com/TR07L04486 open. The patch has already been found and if you are interested we can send you a test package for you to try. Please contact us via the Contact Us link below.

    #4204
    pedroffranco
    Participant

    Hello there !!!

    Hi, here, I have the same problem with CrunchBang 11. Hope you can resolve it soon…

    If you want to send the patch for testing in my system, let me know!

    I like NoMachine !!!

    Thanks !!!

    Hope you understand my english

    #4214
    solek
    Participant

    I created CONTACT REQUEST: GE07L00233 2014-07-17 to test the patch but have not heard back. Hopefully i picked the correct categories to the message to right people

    #4247
    Britgirl
    Keymaster

    Hi, yes we got your email 🙂 and we’ve sent you the link to the package. Check your inbox!

    #4253
    solek
    Participant

    I received and installed nomachine_4.2.26_7_amd64.deb, but the problem continues, what’s the next step?

    #4309
    Haven
    Contributor

    Hello solek,
    We will need nxserver and nxnode logs to investigate further. Please follow the instructions here:
    https://www.nomachine.com/AR07K00677
    Send them to issues[at]nomachine[dot]com

    #4343
    solek
    Participant

    Logs sent, sorry for the delay Re: CONTACT REQUEST: GE07L00233 2014-07-17

    #4355
    Britgirl
    Keymaster

    Hi,logs show DisplayDefault as :1 when local X server works on display :0. Change DisplayDefault key in node.cfg, restart nxserver. If you continue to have problems, the next update (imminent) will fix the problem.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

This topic was marked as solved, you can't post.