Mouse pointer no longer switching to a "finger" pointer over a button

Forums / NoMachine for Windows / Mouse pointer no longer switching to a "finger" pointer over a button

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #5253
    Avatarang
    Participant

    Not a big issue but a mild accessibility  issue.

    The mouse arrow icon no longer switches to a “finger pointer” icon when you hover over a clickable link. I believe this started after the latest update, 4.3.30, but i am not too sure

    #5276
    Avatargraywolf
    Moderator

    Hello.

    I didn’t reproduce this issue. Could you tell me more:

    The NoMachine products and versions in use on client and server.

    Operating system and desktop environment in use on client and server.

    If server is Linux: are you connecting to a physical or a virtual display?

    Can you provide specific instructions to reproduce the issue?

    #5280
    Avatarang
    Participant

    My Setup:

    tunneling through putty (ssh)

    Client Machine (Work):

    Windows 7

    NoMachine 4.3.30 (free)

     

    Server Machine (Home):

    OS X Yosemite

    NoMachine 4.3.30 (free)

     

    #5721
    Avatarhoschi
    Participant

    I have the same problem. It is not only the CSS Pointer setting which doesn’t apply, also other hover actions like menus. This was already posted:
    https://www.nomachine.com/forums/topic/physical-screen-hovering-over-chrome-links

    I run Chrome 39 and it is still there 🙁

    Details:
    Server: Arch, package ‘NoMachine’, version 4.3.30-1

    Client: Mac Yosemite, version 4.3.30

    #5731
    AvatarBritgirl
    Keymaster

    There is a Trouble Report open for this issue, https://www.nomachine.com/TR11L04663. You can sign up to receive notification of when the fix has been released.

     

    #5732
    Avatarfra81
    Moderator

    Hi.

    There is a issue affecting mac servers tracked in https://www.nomachine.com/TR11L04663. This should be the problem reported by the original poster. A fix will be made available in the upcoming software update.

    The problem on the linux server could be different. Does it occur only with Chrome or with any application?

    #5986
    Avatarhoschi
    Participant

    Only Chrome, Firefox works. TR11L04663 says “does not affect platforms other than OS X” can someone change this so they know Linux is also affected?

    #6199
    AvatarBritgirl
    Keymaster

    @hoschi, we are unable to reproduce this problem on Chrome with the latest version of NoMachine. Can you update to 4.4.6 and let us know if you continue to have problems. A new thread can be started in the Linux section if necessary.

    #6959
    Avatarhoschi
    Participant

    Nope it also doesnt work with new 4.5.0 version 🙁

    #7004
    AvatarBritgirl
    Keymaster

    Can you open a new topic stating all the details of the issue, the browser type and version and steps to reproduce? I take it you are using 4.5 on both client and server sides. Make sure you state this in your new topic. I will be closing this thread, so we can start afresh. We will need the answers to these questions:

    The NoMachine products and versions in use on client and server.

    Operating system and desktop environment in use on client and server.

    If server is Linux: are you connecting to a physical or a virtual display?

    Can you provide specific instructions to reproduce the issue?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

This topic was marked as closed, you can't post.