No mouse input after some time

Forums / NoMachine for Linux / No mouse input after some time

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #1793
    2m
    Participant

    Hello,

    I am using NoMachine 4.0.369_1 and Ubuntu 13.10 on both client and server.

    After some time (sometimes a day, but sometimes a few hours) I loose mouse input. I can still move the mouse but clicks are not registered. I need to reboot server machine to make it working again.

    I am not sure what else to provide to make this problem easier to find and fix. So let me know if I can be of any further help.

    • This topic was modified 7 years, 9 months ago by 2m.
    #1814
    2m
    Participant

    I was also using Unity before. Switched now to Gnome to see if the issue reoccurs.

    #1813
    2m
    Participant

    There is also a common case where mouse clicks are not being registered on the left menu bar and upper status bar. That is mouse clicks are registered only on the main current program window.

    So after some time either this happens, or mouse clicks are not being registered at all.

    #1829
    graywolf
    Moderator

    Hello,

    are you experiencing those problems in a physical or virtual display?

    Have you tried restarting the server rather than rebooting (/usr/NX/bin/nxserver –restart)?We had issues in the past with window managers grabbing the mouse and never releasing, so try also this one: compiz –restart

    If you want to provide log files, please create a tarball including:

    – the directory $HOME/.nx

    – the directory /usr/NX/var/log

     

    #2094
    2m
    Participant

    After changing to Gnome this problem seems to disappear.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

This topic was marked as solved, you can't post.