NoMachine stuck in loading

Forums / NoMachine for Linux / NoMachine stuck in loading

Tagged: ,

  • This topic has 1 reply, 2 voices, and was last updated 5 years ago by mlyn.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #15049
    daniel_rubi
    Participant

    Hi,

    I’m running NoMachine on my VM on my linux system connected from my Mac.

    NoMachine doesn’t load the remote desktop properly. It is stuck in Loading: Loading…

    I restarted it using:

    sudo /usr/NX/bin/nxserver –restart

    And got:

    NX> 162 Disabled service: nxserver.

    NX> 162 Disabled service: nxnode.

    NX> 162 Disabled service: nxd.

    NX> 161 Enabled service: nxserver.

    NX> 161 Enabled service: nxnode.

    NX> 161 Enabled service: nxd.

     

    And now checking status using:

    /usr/NX/bin/nxserver –status

    I get:

    NX> 161 Enabled service: nxserver.

    NX> 161 Enabled service: nxnode.

    NX> 161 Enabled service: nxd.

     

     

    #15068
    mlyn
    Contributor

    Hello,

    based on the provided information we cannot find reason of your issue, to find it we need logs.

    Please follow the instructions about collecting logs from https://www.nomachine.com/DT07M00098. After editing server.cfg and node.cfg please restart nxserver on the server side, reproduce, gather logs and send them to forum[at]nomachine[dot]com.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

Closed because the user did not provide further feedback. Please notify us if you confirm that it is resolved or open a new topic if you have the same problem.