Raspberry Pi 3, Raspbian Jessie, pulseaudio, audio/sound stopping

Forums / NoMachine for Raspberry Pi / Raspberry Pi 3, Raspbian Jessie, pulseaudio, audio/sound stopping

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #19271
    AvatarJessie
    Participant

    Hi,

    I have a Raspberry Pi 3 with Raspbian 8.0 Jessie OS and installed pulseaudio on NoMachine (ARMv7, latest version).
    I want to use the Pi 3 as a thin client.
    I’m impressed with the performance of NoMachine, it can play Youtube videos, etc.

    I have one problem though:
    At first I couldn’t get audio working at all, but after reading through some posts on the forum, I got audio working by starting/running pulseaudio in the foreground -before- starting NoMachine.
    But after a while, the audio stops working.
    Sometimes I can get audio back by disconnecting/reconnecting.
    Tested with several (Linux) OS’es on the server side, this doesn’t seem to make any difference. See attached file with the pulseaudio log from the Pi 3.

    Any help would be appreciated.

    Jessie.

    #19281
    AvatarJessie
    Participant

    Attached logfile

    #19339
    Avatarkroy
    Contributor

    We were able to reproduce the problem. The issue will be fixed as soon as possible.

    Please follow this trouble report: https://www.nomachine.com/TR08P08785 and use the notify me tool to know when a fix is available.

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by AvatarBilbotine.
    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by AvatarBilbotine.
    #19362
    AvatarJessie
    Participant

    Thank you very much!

    I will check the trouble report for updates.

     

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

This topic was marked as solved, you can't post.