Server does not start

Forums / NoMachine for Windows / Server does not start

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Author
    Posts
  • #32338
    Avatarebiscaia
    Participant

    Hi,

    Here are today’s logs.

    Thanks

    Attachments:
    #32494
    Avatarog00r
    Contributor

    The logs don’t indicate anything odd. If we send you special packages with added debug, would you test it and send us result?

    #32549
    Avatarebiscaia
    Participant

    Of course. I’d have no objection to that.

    Thanks,

    Eduardo

    #32627
    AvatarCarin
    Participant

    I’ve sent you the debug package. Please check your inbox 🙂

    #32653
    Avatarebiscaia
    Participant

    Hi,

    I used tonight the program you sent me. No changes. Here are the logs, in debug mode already.

    Thanks,

    Eduardo

    Attachments:
    #32662
    AvatarCato
    Contributor

    Hello ebiscaia,

    For some reason, nxservice.log, nxerror.log and nxserver.log files are missing. Can you check if you can find them in "ProgramData\NoMachine\var\log"?

    #32668
    Avatarebiscaia
    Participant

    Hi,

    Seems like there is a permission issue that makes some files not being compressed if they are in the folder. Here is a new set of files.

    Attachments:
    #32944
    AvatarCarin
    Participant

    Hi ebiscaia,

    thank you for the new logs. We were now able to understand what is causing the problem.  It appears that there is a bug in nxlsa.dll, related to the wrong processing of upper/lowercase names of environment variables.

    Next week, we will be able to provide you with a fixed test package.
    Please let us know if you would be willing to try it, and we will send it via email as soon as it’s ready. 😉

    #32950
    Avatarebiscaia
    Participant

    Hi Carin,

    I’d love to test it. Please, let me know when it’s ready.

     

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)

You must be logged in to reply to this topic.