Server status is not running

Forums / NoMachine for Windows / Server status is not running

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by Avatar carlos 2 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #23231
    Avatar
    carlos
    Participant

    Hi. I installed NoMachine on a laptop with Windows 10 pro, but the server status is not running. Service NoMachine Device Server is running. Need help!

    #23250
    Avatar
    Britgirl
    Keymaster

    Hello, did you carry out a restart of the NoMachine? It is necessary to finish the installation procedure.

    #23251
    Avatar
    carlos
    Participant

    Yes, I installed NoMachine twice and restarted the laptop. There is also a second laptop, the same one, a nomachine is also installed on it and it works normally.

    #23254
    Avatar
    Britgirl
    Keymaster

    Logs that failed to submit can be sent to forum[at]nomachine[dot]com. Please insert the title of your topic in the subject. Thanks!

    #23255
    Avatar
    carlos
    Participant

    I sent an email

    #23277
    Avatar
    zaq
    Contributor

    Hello Carlos,

    During detecting name of Administrator’s group something went wrong.
    Do you use ActiveDirctrory/LDAP/domain users?

    To investigate the problem I need output from these commands:

    net localgroup

    net user nx

    and a file adminGroup.txt from this:

    "C:\Program Files (x86)\NoMachine\bin\nxdisplay.exe" --admingroup > adminGroup.txt

    You can send the outputs and the file to forum[at]nomachine[dot]com.

    #23285
    Avatar
    carlos
    Participant

    After adding nx user to administrators group the problem has been resolved.

    Thank you for your time.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

This topic was marked as solved, you can't post.