cloneman

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: How to get sound working #2767
    Avatarcloneman
    Participant

    Audiointerface appears to be correct

     

    Here are the logs in /messages , these seem to come up when I connect to my server via Nomachine. Please note that this server is an OpenVZ container.

    Mar 22 06:56:12 chivps2 pulseaudio[1906]: [pulseaudio] core.c: failed to allocate shared memory pool. Falling back to a normal memory pool.
    Mar 22 06:56:12 chivps2 pulseaudio[1906]: [pulseaudio] module.c: module-combine is deprecated: Please use module-combine-sink instead of module-combine!
    Mar 22 06:56:12 chivps2 pulseaudio[1906]: [pulseaudio] module-combine.c: We will now load module-combine-sink. Please make sure to remove module-combine from your configuration.
    Mar 22 06:56:33 chivps2 pulseaudio[3008]: [pulseaudio] core.c: failed to allocate shared memory pool. Falling back to a normal memory pool.
    Mar 22 06:56:33 chivps2 pulseaudio[3008]: [pulseaudio] server-lookup.c: Unable to contact D-Bus: org.freedesktop.DBus.Error.NotSupported: Unable to autolaunch a dbus-daemon without a $DISPLAY for X11
    Mar 22 06:56:33 chivps2 pulseaudio[3008]: [pulseaudio] main.c: Unable to contact D-Bus: org.freedesktop.DBus.Error.NotSupported: Unable to autolaunch a dbus-daemon without a $DISPLAY for X11

     

    in reply to: Compression quality setting #2752
    Avatarcloneman
    Participant

    Thanks, this is exactly what I wanted.

    This is unrelated, does anyone know how to get sound working? (Ubuntu 12.04). The remote server is s VPS and does not have a physical sound card.

    I tried installing pulseaudio control from ubuntu software center, but I still can’t get any sound on my windows client.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)