dark_sylinc

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Blank screen on multi-gpu configuration #31773
    Avatardark_sylinc
    Participant

    Fixed!

    That last part about unknown codec rang a bell while I was looking this week through NoMachine knowledge base.

    Fixed with:

    “EnableHardwareEncoding 0”

    in /usr/NX/etc/node.cfg as described in https://www.nomachine.com/FR04N03097

    Thanks

    in reply to: Blank screen on multi-gpu configuration #31771
    Avatardark_sylinc
    Participant

    Done! Check your inbox.

    I plugged a monitor into the NV card. I can’t yet make it work on Linux, although that looks more like an incompatibility with the TV I used to hook to the card as I get:

    xrandr –auto

    xrandr: Configure crtc 6 failed
    X Error of failed request:  BadValue (integer parameter out of range for operation)
    Major opcode of failed request:  140 (RANDR)
    Minor opcode of failed request:  21 (RRSetCrtcConfig)
    Value in failed request:  0x0
    Serial number of failed request:  82
    Current serial number in output stream:  82
    However this let me go a little further with NoMachine, and now everything is still a white/blank screen, only 1 monitor is detected (out of 2, the other one is connected to AMD card) and interestingly NoMachine doesn’t know the resolution and says that the video codec in use is “unknown” (attached pic).

     

    My guess is that it’s clear NoMachine should be using the AMD card (which has a monitor hooked in), but it is selecting the NV one.

     

     

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)