ehammer99

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Service doesn’t start on Windows 10 #32748
    Avatarehammer99
    Participant

    Here is the application crash log. KERNELBASE.dll seems to be a problem? This appears to be a bug with NoMachine.

    xml version=”1.0″ encoding=”UTF-16″
    WERReportMetadata

    OSVersionInformation
    WindowsNTVersion 10.0/WindowsNTVersion
    Build 17763/Build
    Product (0x4f): Windows Server 2019 Standard Evaluation/Product
    Edition ServerStandardEval /Edition
    BuildString 17763.737.amd64fre.rs5_release.180914-1434 /BuildString
    Revision 737/Revision
    Flavor Multiprocessor Free /Flavor
    Architecture X64 /Architecture
    LCID 1033 /LCID
    /OSVersionInformation

    ProblemSignatures
    EventType APPCRASH /EventType
    Parameter0 nxservice64.exe /Parameter0
    Parameter1 0.0.0.0 /Parameter1
    Parameter2 73657922 /Parameter2
    Parameter3 KERNELBASE.dll /Parameter3
    Parameter4 10.0.17763.737 /Parameter4
    Parameter5 7416f3ae /Parameter5
    Parameter6 000006d9 /Parameter6
    Parameter7 0000000000039129 /Parameter7
    /ProblemSignatures

    DynamicSignatures
    Parameter1 10.0.17763.2.0.0.272.79 /Parameter1
    Parameter2 1033 /Parameter2
    Parameter22 1502 /Parameter22
    Parameter23 150254cc3c7c5fba0ca56d2b0cbc51b6 /Parameter23
    Parameter24 62ab /Parameter24
    Parameter25 62abb0e97a8f885f70067a019f84793a /Parameter25
    /DynamicSignatures

    SystemInformation
    MID CEED3BFD-1999-41A9-AB56-C0D58DF4F461 /MID
    SystemManufacturer VMware, Inc. /SystemManufacturer
    SystemProductName VMware Virtual Platform /SystemProductName
    BIOSVersion 6.00 /BIOSVersion
    OSInstallDate 1617437487 /OSInstallDate
    OSInstallTime 2021-04-03T08:11:27Z /OSInstallTime
    TimeZoneBias 05:00 /TimeZoneBias
    /SystemInformation

    SecureBootState
    UEFISecureBootEnabled NotCapable /UEFISecureBootEnabled
    /SecureBootState

    ReportInformation
    Guid d00a61c0-7188-4265-b4df-c00fb2aa7981 /Guid
    CreationTime>2021-04-04T01:14:00Z /CreationTime
    /ReportInformation
    /WERReportMetadata

    in reply to: Service doesn’t start on Windows 10 #32747
    Avatarehammer99
    Participant

    NoMachine 7.4.1_1 on Windows server 2019 build 17763 (release 1809), service does not start on boot.

    ServiceExecServer: ERROR! Failed to start nxserver processs.
    nxexecExecServer: ERROR! Failed to start server process
    nxexecExecServer: ERROR! Cannot execute nxserver process.
    Error code is : 0.

    Weirdly enough I have another Windows server exact same build and release that NoMachine service works completely fine on. Only difference is the one that doesn’t work is a domain controller.
    I also have a Windows 10 Pro build 19042.804 that the service works fine on as well (not domain joined).

    Has no one found a solution?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)