esamo

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Video quality and connection latency #4807
    Avataresamo
    Participant

    Thanks.

    I’m done with H.264 on client, but having errors on libx264 build. Also what was not instructions, I didn’t know I have to (Windows 7) rename yasm-1.3.0-cygwin to yasm, put that in Windows folder and run ./configure in cygwin… anyway 🙂 error at the end:—

    admin@Patryk ~

    $ ./configure –disable-cli –enable-shared –disable-avs –disable-swscale –disable-lavf –disable-ffms –disable-gpac –cross-prefix=i686-pc-mingw32- –enable-win32thread –libdir=”C:/Program Files (x86)/NoMachine/bin” –disable-asm

    ./version.sh: line 3: git: nie znaleziono polecenia

    (see attached)

    Regards and respect.

    in reply to: Video quality and connection latency #4793
    Avataresamo
    Participant

    Thank You for reply.

    I currently have “K-Lite full” codec pack containing H.264 on host and “x264” package on client for H.264, however ‘Display settings’ points out that used codec for the connection is VP8. All NoMachine settings are towards H264 on host and client. Is the commercial “AVC Pack” required for H.264 functionality or is it just an easy way? Are there not-so-easy alternatives 🙂 ?

    Also I’ve found two bugs / possible improvements:

    1. Mouse special buttons like ‘back’ and ‘forward’ are not supported (for me at least).

    2. Cursor pointer special skin (fancy cursor) are supported, however not animation of those, just first frame is shown. Regardless of ‘Show remote cursor pointer’ setting.

    Regards & respect.

    in reply to: Video quality and connection latency #4794
    Avataresamo
    Participant

    Actually this is “h264enc” package for client on Linux Ubuntu.

    Regards & respect.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)