Haider

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: NXNode not showing in Accessibility #42641
    Haider
    Participant

    Hi Britgirl,

    Thank you for the update.  Your plans for the new release is how all the other remote access applications work and it makes life easier for everyone.  When is the new release due?

    Thanks,

    Haider

    in reply to: NXNode not showing in Accessibility #42403
    Haider
    Participant

    Hi Britgirl,

    Thank you for the information you sent me.  I think I have a problem with port forwarding on my router.  I’ll try to solve it and hopefully it will make NoMachine work for me.

    Regards,

    Haider

    in reply to: NXNode not showing in Accessibility #42380
    Haider
    Participant

    Hello Britgirl,

    Thank you for getting back to me.  I have installed v8.2.3 on 2 Macs both running OSX 10.13.6.  Both installation completed successfully.  I then clicked “ADD” in the main window and added the other computer and grabbed the nx address from the Settings – Status window.  Now when I try to connect, I get the following error: “A connection timeout has occurred while trying to connect to ‘IP ADDRESS’ on port ‘4000’. The issue could either be caused by a networking problem, by a firewall or NAT blocking incoming traffic or by a wrong server address. Please verify your configuration and try again.”

    The online documentation says something about enabling NXNode in System Preferences – Security & Privacy.  I don’t see anything under Accessibility on both Macs.

    Hope you can help.

    Regards,

    Haider

     

     

    in reply to: NXNode not showing in Accessibility #42353
    Haider
    Participant

    Hello,

    Does NoMachine work with OSX 10.13.6?

    Thanks,

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)