lipigl

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Client disconnection detection #25294
    Avatarlipigl
    Participant

    Hi Gega,

    Thanks for the answer!

    I have added the argument ‘timeout=5’ to nxnode.cfg, but the server is still taking around 40 seconds to detect a connection drop. Is there any extra configuration I should be adding? Would the UserScripts be executed faster than the time it takes the disconnection to be reflected on the command ‘nxserver –list’?

    Regards,

    Dario

    in reply to: Multi-touch support #25123
    Avatarlipigl
    Participant

    Oh I see… Sorry for the misunderstanding!

    Well then, I guess we will have to handle our commands through a separate application in the meantime.

    Thanks for your time!

    in reply to: Multi-touch support #25088
    Avatarlipigl
    Participant

    Hi Britgirl,

    Thanks for the answer! Well, even if the touch events are not sent in a standard way (i.e. /dev/input/eventN), I could (if the protocol were accessible and documented) handle the non-standard way within my application. Is there any information on that topic?

    in reply to: HW encoding on Jetson TX2 #23530
    Avatarlipigl
    Participant

    Thanks! I will try that.

    in reply to: HW encoding on Jetson TX2 #23497
    Avatarlipigl
    Participant

    Hi fra81,

    Thanks for the answer!

    That’s a shame… Could you then tell me how to reduce CPU usage as much as possible? Image quality is not a priority for the time being. I have lowered the FPS to 30 (is it possible to go lower than that?) and set the ‘DisplayServerPriority’ and ‘DisplayAgentPriority’ parameters to ‘low’. Is it possible to use a lower resolution or a color bit depth than the ones configured for the screen?

    Kind regards,

    Dario

    in reply to: Black screen connecting to NX 6.7.6 on Linux #22474
    Avatarlipigl
    Participant

    I am getting the same behavior on a remote with Ubuntu 16.04 (ARM), Unity, lightdm, headless. I get a black screen until I plug an HDMI monitor on the remote device, then it works OK. Restarting nxserver does not help. The problem was not present with the previous version.

    I have sent an email asking for the patched version.

    in reply to: High CPU usage on Tegra TX2 #22141
    Avatarlipigl
    Participant

    Hi kroy,

    Sorry for my late answer, I was expecting to get an email when I got a message, so I didn’t read yours until I checked the forums!

    If I kill the Desktop Manager and restart NoMachine, when I try to connect again I shortly get a black screen and then get kicked back to the ¨Recent connections¨ screen on the client (no matter how many times I try to connect). Rebooting the server board allows me to connect once again, with the original Desktop Manager session.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)