ramkiller1

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Black Box #2538
    Avatarramkiller1
    Participant

    These are the logs.

    I also had another issue with a machine (I recreated the issue to get it into the logs). Another Centos Machine, I this error

    Could not start the display server.

    Error is 5: Input/output error

    Attachments:
    in reply to: Black Box #2443
    Avatarramkiller1
    Participant

    Hi,

    Disregard my last message that stated I made changes to the server file and it did not work. I tried it again and it stopped asking me for the authentication. But I still get the black screen.

    in reply to: Black Box #2428
    Avatarramkiller1
    Participant

    Thanks this link worked to fix the login issue.

    Concerning my original problem, I reinstalled to the newer version. I then tried to use nomachine client to connect to the newly installed nomachine.

    I have two accounts on that Centos, root and rainbow. On the physical computer, its logged into rainbow. If I try NoMachine with rainbow credentials, I am asked for user authentication. I look on the physical machine, there is nothing asking me to allow or deny any users.

    If I try to login as root, I get the black screen in the png image I uploaded.

    I decided to go into the nxserver file and change #VirtualDesktopAuthorization 1 to #VirtualDesktopAuthorization 0 and take out the ‘#’.

    I then typed service nxserver restart

    Try to login again with rainbow credentials, I get the same User Authentication.

    On the physical centos, I cannot see nomachine in the taskbar (near the time) compared to other centos I have installed it on. I cannot open the GUI to make any changes.

    You mentioned a “full set of logs” where can I find that to send to you?

    Attachments:
    in reply to: Black Box #2369
    Avatarramkiller1
    Participant

    Hi,

    I decided before I try it on my main pc, I tried it on another centos (same version). This one was working perfectly fine until.. I removed the 4.0 version and installed the newer version you said to install and reset the linux machine. After the reset, I logged in and now I cannot see the desktop Icons. The only thing that comes up is the nomachine server. I uninstalled the nomachine but I still have the same desktop issue.

    If I where to login to root account, I would get this prompt.

    Attachments:
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)